Wedstrijdinformatie - Uithoorns Mooiste-de loop


Onderdeel
Afstand
Starttijd
Westerbos & Mens Brood en Banket G-Run, 1,2km
1.2 km (hardlopen)
10:15 
AH Jos van den Berg GeZZinsLoop, 1,2km
1.2 km (hardlopen)
10:30 
Van Schie 5km
5 km (hardlopen)
11:00 
Takii 10 Engelse Mijlen
10 EM (hardlopen)
11:05 
Amovatiebedrijf Aalsmeer 10km
10 km (hardlopen)
11:05 
Start en Finish
Sportpark de Randhoorn, Randhoornweg 100, 1422 NE Uithoorn.

Parkeer mogelijkheden
Parkeren voor Uithoorns Mooiste kan bij de Legmeervogels zelf, aan De Randhoornweg 100 in Uithoorn. Mocht dit terrein vol zijn, dan is er volop parkeergelegenheid langs de Noorddammerweg en bij de bedrijven die daar gevestigd zijn. Verkeersregelaars staan paraat om je naar een beschikbare plek te begeleiden. Houd er rekening mee dat de Noorddammerweg op deze zondag als eenrichtingsweg is ingesteld.

Extra’s:
- Kleedruimte; ja
- Doucheruimte; ja
- Tassengarderobe; ja

Loop informatie
Uithoorns Mooiste, de loop is meer dan zomaar een hardloopwedstrijd; het is een feest voor iedereen. Deze jaarlijkse loop brengt de prachtige landschappen van Uithoorn en De Kwakel tot leven, met routes die de deelnemers langs de meest rustieke delen van de omgeving en zelfs langs de schilderachtige Amstel voeren.

Het evenement begint met de Westerbos & Mens Brood en Banket G-Run en de AH Jos van den Berg GeZZinsLoop, beide van 1,2 km. Deze korte afstanden zijn ideaal voor kinderen en gezinnen die samen willen genieten van een sportieve ochtend.

Daarna volgen de langere afstanden: de Van Schie 5 km, de Amovatiebedrijf Aalsmeer 10 km, en voor de echte liefhebbers, de Takii 10 Engelse Mijlen. Elke route is zorgvuldig uitgezet om de schoonheid van Uithoorn te laten zien, met veilige en goed georganiseerde parcoursen.

De dag biedt ook extra uitdagingen voor groepen, met een Team Battle en een Businessloop op verschillende afstanden. Scholieren kunnen zich meten in de Scholieren Challenge, een geweldige kans voor jonge talenten om zich te laten zien.

Een van de bijzondere tradities van Uithoorns Mooiste is de beloning voor iedere 100e finisher: een heerlijke taart van de plaatselijke bakker Westerbos & Mens. En dankzij de handige parkeerbrug van Van Schie is het eenvoudig om dicht bij de start en finish te parkeren, zodat je je volledig kunt concentreren op de race.

Uithoorns Mooiste staat bekend om zijn gezellige sfeer en uitstekende organisatie. Of je nu komt voor de sportieve uitdaging, de prachtige omgeving, of gewoon voor de gezelligheid, dit evenement biedt voor ieder wat wils. Mis het niet en beleef een onvergetelijke dag in Uithoorn!

Inschrijfgeld
Afstand
Circuit inschrijving
Losse inschrijving
Kort
€ 55.00
€ 10.00
Midden
€ 65.00
€ 12.00
Lang
€ 75.00
€ 14.00

Inschrijving voor de loop

Voorinschrijving voor de loop

Voorinschrijving voor de loop is mogelijk tot en met 27 januari 2024 binnenkort komt de link naar inschrijven.nl. Ook is het nog mogelijk om je voor het gehele Zorg en Zekerheid Circuit in te schrijven, Circuit inschrijving.


Parcours
Van Schie 5 kilometer Loop Kort (geel) https://uithoornsmooiste.nl/informatie/parcours/
AA Sloop 10 kilometer Loop Midden (blauw) https://uithoornsmooiste.nl/informatie/parcours/
Takii 10 Engelse Mijlen Lang (rood) https://uithoornsmooiste.nl/informatie/parcours/

Prijzen-schema
12.00 uur Prijsuitreiking Van Schie 5 kilometer
13.00 uur Prijsuitreiking AA Sloop 10 kilometer en Takii 10 Engelse Mijlen
Plaats
Kort 5 km (geel)
Midden 10km (blauw)
Lang 10EM (rood)
1e
€ 35,00
€ 75,00
€ 75,00
2e
€ 25,00
€ 70,00
€ 70,00
3e
€ 15,00
€ 60,00
€ 60,00
Nieuw parcoursrecord:
5km €50
10km €100
10EM €150

Informatie
Heb je een vraag over Uithoorns Mooiste – de loop? Neem dan contact op met J.Lakerveld via
E-mail: contact@uithoornsmooiste.nl

onze sponsoren

AA Sloop

Takii

AH Jos van den Berg

Westerbos & Mens Brood & Banket

Van Schie

Zorg en Zekerheid Circuit streeft ernaar dat alle informatie op deze site actueel en correct is. Wij accepteren echter geen aansprakelijkheid voor schade voortkomend en/of voortvloeiend uit onjuistheden en onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt


© 2022 Website bouw en techniek: Frank van der Valk, Kurt Dockhorn